vt wonen&design beurs 2016-2017

Datum
Categorie
Eventstyling

VT WONEN&DESIGN BEURS

Coördinatie Concept & Creatie | Ontwerp, visueel design en uitvoering

2016 & 2017

 

De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, de beste experts, nieuwste designs en meest verassende ontwerpen.

 

Een verrassend en uitdagend project waarbij ik samen met Marie-Gon Vos de look & feel verzorg. We maken een ontwerp voor de entree, beurshallen en diverse terrassen.

 

De basis is een eigentijds en verrassend moodboard, vervolgens gaan we aan de slag met de ‘ruimte’. Dit kan een Italiaanse lunch gelegenheid of een vintage koffie café zijn.

 

Kleur, materiaal, ontwerp en een twist zijn belangrijke factoren. Diverse creaties visualiseer ik in SketchUp. Veel schuiven en overleg leidt uiteindelijk tot het beste resultaat.

 

Ik coördineer samen met Marie-Gon van begin tot eind; de complete inrichting, aankleding en styling. In slechts vier dagen wordt de Amsterdam RAI omgebouwd tot het grootste woonevenement van Nederland!

 

Een groot project met prachtige resultaten en ervaringen. Afgelopen jaar hebben we ruim 98.000 bezoekers mogen informeren, inspireren en activeren om het antwoord op hun persoonlijke woonvraag te vinden.

 

vt wonen&design beurs is een onderdeel van Sanoma Media Netherlands

 

Fotografie: Stan Koolen Photography, via vt wonen&design beurs

 

www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs